Bilekten Bağlı Modelleri Kullanırken Dikkat

Ayakkabı kadınların en yakın arkadaşıdır ve tüm ayakkabı üreticileri de hep bu fikirden yola çıkarak koleksiyon üretir ve onları pazarlar. Çünkü gerçektende kadınların ayakkabı konusundaki hassasiyeti takdire şayandır.

bağcıklı ayakkabı
bağcıklı ayakkabı

Ayakkabı Seçerken Bacak ve Bilek Yapınıza Uygun Seçimler Yapmalısınız

Yüzlerce hatta binlerce farklı modelde ayakkabı satın almanız ve onları on binlerce farklı kıyafetle kombinlemeniz mümkündür. Ancak gözden kaçırılmaması gereken bir ayrıntı var ki o da ayakkabıların da tıpkı kıyafetler gibi size uygun olması gerektiği konusudur. Çünkü bazı kadınların bacakları ince olmasına rağmen bilekleri kalın olabiliyor ya da bacak boyları kısa kalabiliyor. İşte böyle durumlarda tercih edilecek ayakkabılar ile bacak boylarınız daha uzun bilekleriniz ise daha ince görünebilir.

bilekten bağlamalı ayakkabılar
bilekten bağlamalı ayakkabılar

Örneğin bileğinin kalınlığından şikâyet eden bir kadının çok fazla bilekten bağlı modelleri tercih etmemesi gerekir. Daha çok bileğin hemen altından başlayan modelleri kullanması bileğinin kalınlığını kamufle etmesine yardımcı olur. Bacak boyunun kısa olduğunu düşünen kadınların da yine aynı modelleri çok sık kullanmamasında fayda var çünkü bilekten bağlı modeller bacağınızın görüntüsünü keser ve olduğundan daha kısa görünmesine sebep olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir