Yenilenen Note 7

Samsung geçen sene firma tarihinin en zorlu dönemlerinden birisini geçirdi diyebiliriz. Piyasa büyük bir hevesle çıkardığı Note 7 büyük bir üretim hatası ile batarya patlamaları ve yanma sorunları yaşadı. Hemen ardından piyasada ki tüm telefonlar toplandı ve S8 ile büyük bir girişim yaparak kendisini telafi etmeye çalıştı. Ancak yine de Note kullanıcıları bu durumdan yeteri kadar memnun değildi .

galaxy note 7
galaxy note 7

Bu neden firma Note 7 üretimini tekrardan hayata geçirmeye karar verdi ve resmi olarak bu açıklamaları kabul etti. Üstü kapalı olarak yapılan bu geliştirmeler GalaxyNote 7 için çeşitli kurumlarda sertifika onaylama çalışmaları ile boy göstermeye başladı. Son olarak geçtiğimiz günlerde ise Wi-Fi Sertifikasını da alan Note 7 neredeyse satışa sunulmaya hazır hale gelmiş oldu.

GalaxyNote 7 Satış Fiyatı

GalaxyNote 7 Wi-Fi sertifikasını da almasından sonra yeni bir rapor ortaya çıktı. Bu rapor yenilenmiş olan Note 7 satış fiyatı ve çıkış tarihini gözler önüne serecek şekilde. Güney Kore kaynaklı bu rapora göre Note 7 Haziran ayından sonra Güney Kore’de satışa sunulacak gibi. Ancak burada ki en büyük farklılık ise satış fiyatı olacak.

galaxy note 7 samsung
galaxy note 7 samsung

Yenilenmiş olan Note 7 modeli için Samsung şirketinin talep ettiği ücret 620 dolar. Ancak samsung bu telefonu ilk çıkardığı zaman 875 dolar gibi bir fiyattan piyasaya sunmuştu. Yeni fiyat politikası ile daha çok kullanıcının bu fırsattan yararlanmasını sağlayacak gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir