Yaz Modasın Göz Atma Zamanı

Yaz sezonunda özel tasarımlar. Moda trendleri farklı güzellik ve tasarımlarda. Kısa Jean etekler yine çok beğenilerek giyilecek. Dar kapriler ise sezon renklerinde. Anvelop elbiseler ise sezon desenlerinde. Midi ve mini boylar her zaman yaza özel desenlerde.  Bohem stil ise farklı detaylarda. Kendinize farklı bir tarz yaratma zamanı.

2016 yazı
2016 yazı

Yaz Trendleri ve Yeni Sezon Tasarımları

Bilekleri gösteren pantolonlar ise sizleri çarpıcı gösterecek. Kısa parçalarda beyaz hakim. Asimetrik desenler ise hem pantolonlarda hem elbiselerde. Dantel detayları tüm kıyafetlerde göreceksiniz. Renkli dantel ve şifon tasarımlar bu yıla hakim. Denizci temaları yine moda. Beyaz kıyafetlerde ayrı bir güzellik sergiliyor.

2016 yaz modası
2016 yaz modası

Deri kumaşlar bu yıl yaz ayına farklı konseptlerle hakim. Hardal tonlar çok tercih edilecek. Dik yaka bluzler ise farklı bir görünüm almanızı sağlayacak. Fırfır detaylar ve özellikle renkli kumaşlar. Görsel amaçlı kullanılan düğmeler oldukça desenli ve renkli. Kıyafetlerde boşça fermuar ve düğme çeşitleri göreceksiniz. Her kıyafette ise göz alıcı fırfırlar. Fiyonklu modelleri bu sezon ayakkabılarda da görebilirsiniz. Yeni tasarımlı gömlekler özellikle sezon şıklığında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir