Yatak Odası Dekorasyonunda Farklılık Arayanlara

Evinde ayrıca giyinme odası bulunan şanslı insanlardansanız, yatak odanızı istediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz. Gardırobunuzun dışında yatak odanızda olması gereken birçok ayrıntı vardır. Mesela komodinlerin dışında, aynalı bir tuvalet masası olmazsa olmazdır.

Yatak Odanızın Tavanından Gökyüzünü İzlemeye Ne Dersiniz?

Yatağınıza girmeden önce belki makyajınızı temizlemek, krem sürmek ya da saçınızı taramak için tuvalet masasına mutlaka ihtiyaç duyacaksınız. Odanızın büyüklüğüne göre bir tuvalet masası seçerek iyi gösteren bir aynası olmasına özen göstermelisiniz.

yatak odası dekorasyon
yatak odası dekorasyon

Ayrıca bu masanın üzerinde makyaj malzemelerinizin yanı sıra parfümlerinizin, kremlerinizin ya da ojelerinizin da durması gerektiğini unutmayın. Bu tuvalet masası için birde rahat bir pufa ya da belki şık bir sandalyeye ihtiyacınız olacak.

farklı yatak odası
farklı yatak odası

Uykuya dalmadan önce kitap okumayı sevenlerdenseniz, başucunuzda kitaplık kadar büyük olmayan ama mobilyanıza uygun olan küçük bir raf bulundurabilirsiniz. Burada en sevdiğiniz başucu kitaplarınız durur ve istediğiniz zaman alıp okuyabilirsiniz.

yatak odası
yatak odası

Dekorasyon konusunda daha rafine zevklere sahipseniz ve farklı olanı seviyorsanız belki yatak odanızın tavanını ayna ile kaplatarak odaya daha geniş bir hava verebilirsiniz. Belki eviniz buna müsaitse, yatak odanızın tavanını ısı geçirmeyecek şekilde camla kaplatarak günün her saati gökyüzünü izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir