Trençkot Nasıl Giyilir?

İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde insanlar tarafından oldukça fazla ilgi gören trençkotlar, günümüzde modanın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Feminen ayrıntılar ile süslenen trençkot modellerini giyerken ise bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

moda
moda

Trençkot görünümü itibariyle giyen kişiye klasik bir stil kazandırır. Fakat spor kesimli trençkot modelleri ile de farklı stiller elde edebilmek mümkündür. Trençkot giymek istiyorsanız ve boyunuzun kısa olduğunu düşünüyorsanız tercihinizi kısa trençkot modellerinden yana yapmalısınız.

Renk Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Uzun boylu bir kişiyseniz dize kadar uzanan trençkot modellerini giyebilirsiniz. Trençkot modellerinde renk seçimlerini ise genel olarak kahve, bej, camel gibi renk tonlarından yana yapmalısınız.

trençkot
trençkot

Renk seçimi dışında kombin açısından da dikkatli olmanız gerekiyor. İspanyol paçalı, dar ve bilekte biten blue jean pantolonlar ile başarılı bir kombin yaratabilirsiniz. Tayt ve renkli kot pantolonlar ile kombin yapmaktan ise uzak durmalısınız.

Trençkotları aşırı spor parçalar ile kombin yapmanız yanlış bir davranış olacaktır. Trençkot modelleri klasik bir stili en iyi şekilde yansıtabileceğiniz şık parçalardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir