Hızlı Saç Uzatmanın Yolları

Önümüz kış mevsimi. Yaklaşan kış mevsimi için bayanlarda saç modası uzun saç olarak gösteriliyor. Eğer sizde tüm yazı kısa saçlarınızla geçirdiyseniz ve kışın modasına uyum sağlamak niyetindeyseniz saçlarınızı uzatabilirsiniz. Fakat bazı bayanların saçları geç uzuyor ve bu da sıkıntı oluşturabiliyor. Tamamen doğal yöntemlerle saçlarınızı kısa zamanda uzatmanız mümkün.

saç
saç

Nasıl?

Doğal ve birbirinden basit yöntemlerle saçlarınızı hızlı bir şekilde uzatabilirsiniz. Saç uzatma işleminin kalbi saç kırıklarınızdır. Kırıklar saç tellerinizin hava almasına engel olduğu için saçlarınızın güçsüzleşmesine de neden olur. Bu yüzden kırıkları aldırarak işleme başlamalısınız. Bunun sonrasında dikkat edeceğiniz bir diğer hususta saç temizliğiniz olacaktır.

saç taramak
saç taramak

Şampuanlama sırasında saç diplerinize dairesel ve yumuşak hamlelerle masaj yapın. Saç derisindeki kan dolaşımını etkinleştirerek saçlarınızın hızlı uzamasında yarar sağlayacaktır. Saçlarınızdaki yağ, kepek ve kir gibi şeyleri olabildiğince saçınızdan uzak tutmaya çalışın. Her gün saçınızı şampuanlayarak ya da güneş ışınlarından korunmasız dolaşarak saçlarınızın kurumasına davetiye çıkarmayın ve kurumanın önüne geçin. Böylece uzama hız kazanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir