Saçlar Kişinin Görüntüsünü Değiştirir  

Saçlar özelikle kadınların, hemen her yaşta en çok üzerinde değişiklik yaptığı unsurlardan birisi. Kişiler canı sıkıldıkça, moda değiştikçe saçları ile oynayabiliyor. Kimi zaman kestirip kısaltıyor, kimi zaman postiş ve saç kaynak gibi yöntemler ile uzatıyor. Kimi zaman rengini değiştiriyor, kimi zaman da farklı modeller uyguluyor. Saç örgüsü ise hemen her yaşta kadınların kurtarıcısı olan modellerden birisi.

örgü
örgü

Bir kere kadına daha masum, daha sofistike bir hava veriyor. Ayrıca kişi kuaföre gitmeden evde kendisi de yapabiliyor ama son yıllarda moda olmasının da getirdiği etkiyle çok fazla saç örgüsü modeli var. Bunların bir kısmını evde yapmak mümkün ama çoğunluğu için aynı şey söz konusu değil.

saç
saç

Saç Örgüsü Modelleri Nelerdir?

Evde ister iki yandan, ister sadece arkadan yapılan klasik saç örgüsü dışında, sepet biçiminde olan, hasır örgü tipinde yapılan, örgü topuz, örgü balo modeli olan, balık sırtı, Fransız örgüsü, kalp şeklinde olan, tamamen ortaçağı andıran nostaljik modelleri, çok örgülü, çiçek örgülü, çift sıra olan, dağınık yandan olanlar, şelale tipinde olanlar mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir