Saç Ekimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Teknolojinin ilerlemesi ve yeni yöntemler bulunması tıp dünyasında da önemli gelişmelerin yaşanmasına neden olmuştur. Hastaneler daha modern bir döneme kapılarını açarken hastalar daha kısa sürede olumlu sonuçlar almaya başladı. Kimi estetik müdahale gerektiren uygulamalar ise gelişen teknolojiden nasibine alarak görünümünüzü düzgünleştirici özellikler yüklenmiştir. Yılların hızlı geçmesi ile görünümünüzde farklılıklar başlayabilir. Cildinizde kırışıklıklar ve yaşlılık lekeleri, saçınızın seyrelmesi ve saç dökülmesi adı verdiğimiz saç kayıpları ve kilo alımları başlar. Kendinizi kötü hissettirmenizi sağlayan bu sebeplere günümüz teknolojisinde çözümler üretilmeye başlanmıştır.

saç ekimi
saç ekimi

 

Saçlarınız Mı Dökülüyor?

Genellikle erkeklerin karşılaştığı bir durum olan saç dökülmesi uzmanlar tarafından geliştirilen yöntemler sayesinde kabus olmaktan çıkıyor. Modern tıp malzemelerinin kullanılarak seanslarının gerçekleştirildiği saç ekimi her merkezde farklı yollar kullanılarak yapılabilir. Bilinmesi gerekli olan en önemli ayrıntı ise saç ekimi yapılması için saç kaybıyla karşı karşıya kalmanız gerekmediğidir. Saçlarınızın tamamen dökülmesini beklemek hem sizin moral olarak çöküntüye uğramanıza neden olurken hem de hoş olmayan bir görüntü sergilemenize neden olabilir.

Saç dökülmesinde saç ekimi uygulamaları genellikle hiç dökülmeyen bölge olarak nitelendirebileceğimiz ense bölümünden alınmaktadır. Dış ortamda saçınızı çoğaltarak saç derinize monte işlemi birkaç hafta yahut birkaç seans sürebilir. Acı hissetmeyeceğiniz bu uygulama sayesinde gerçek ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Saç ekimi her merkezde farklı fiyatlarda yapılabiliyor. Saç ekimi fiyatları saça ihtiyaç duyduğunuz alanlara göre bu fiyat yükselirken uygulama yapan ekibin ücretlendirmesine de bağlıdır.

kadınlarda saç ekimi
kadınlarda saç ekimi

 

Saç Ektirmekte Geç Kalmayın

Saç ekimi yapıldığı bölümlerde kabuksu bir görüntü yaşanabilir. Bu geçici süreç uzmanınızın size önereceği yıkama talimatları ve kullanım önerileri ile 3 ve 4 gün içerisinde iyileşen bir yol izleyecektir. Saç ekimi fiyatları uygun olan merkezler daha çok müşteri kabul ederken aynı hizmeti daha farklı fiyatlarla piyasaya duyuran merkezler ise ne yazık ki istediği randımana ulaşamadan kapılarını kapatmak durumunda oluyor. Günümüz tıbbının gelişmesi sayesinde artık kafanıza takmanız gereken bir dert kalmadı. Hoş görüntü için saç ektirme uygulamalarını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir