Rugan Kullanmanın İncelikleri

Modaseverlerin erkek ya da bayan hepimizin kıyafet kombinlerinde şıklığı yakayabilme adına kullandığımız deri çeşitlerinden biri de rugan. Bu çeşir çanta da ya da ayakkabıda oldukça zordur. Çünkü oldukça parlak ve göz alıcı bir yapıya sahiptir. Şık olmak isterken rüküşlüğü yakalanmamak için rugan kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmek gerekir.

Rugan Kullanmanın İncelikleri
Rugan Kullanmanın İncelikleri

Biraz gösterişli bir yapıya sahip olan rugan yapıdaki çanta, ayakkabı, kemer ve cüzdanlar durduğu her yerde göze çarpıyor ve bizleri kendine çekiyor. Fakat gösterişli olduğu kadar da kombinlerde tehlikeli olabilecek yapıda ki bu deriyi nasıl kulanmak gerekli?

Rugan Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Herşeyden önce tabi ki zevkler ve renkler asla tartışılmaz. Ama bu konuda büyük modacıların aynı noktada birleştiği kurallar da yok değildir. Bunlardan ilki rugan parça asla abartılı bir elbise ya da kombinle kullanılmammalı çünkü bu durum sizi vasat bir hale sokabilir.

Rugan Modelleri
Rugan Modelleri

Sade bir giyim ile kompoze edeceğiniz rugan ayakkabı sizde star nokta olmalı. İkinci olarak rugan parlak deri ve başka kıyafetlerle de kullanılmamalı. Dikkat çekip tarz olmak isterken tarz olmak ile rüküş olma arasındaki o ince çizgiyi geçmemek lazım.

Yine ruganı asla neon ve göz alan renklerde kullanmayınız. Kendi yapısı itibari ile zaten şaşalı olan ruganın kendi alıcılığı yeterli. Fazla göz yormaya gerek yok.Ek olarak rugan ayakkabı kullananlara bir uyarı vermek istiyoruz. Rugan deriden daha sert yapıda olduğu içiin ayaklarda fazla saatlerde kalmamalıdır. Çünkü hava geçirme özelliği oldukça az.

Dolabımızda kurtarıcılardan diyebileceğimiz rugan modası  bazen düşüş yaşasa da çizgisinden ayrılmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir