Pırasa Çayı ile Hızlı Kilo Verme Yöntemi

Pırasa doğal bir idrar söktürücü olup diyet listenize mutlaka eklemeniz gereken besin grubu içerisinde yer alır. Pırasayla hazırlanan çay ile ödemlerinizden kurtulur ve toksinleri de atarsınız. Pırasa zayıflattığı gibi kadın sağlığında da etkili bir sebzedir. Kalp sağlığını koruduğu gibi doğurganlığı da artırır. Pırasa çayı ile kilo verirken sağlığınızı da koruyacaksınız.

Kilo Verdiren Pırasa Çayı Nasıl Hazırlanır?

Çelik tencere içine 1.5 litre hazır su koyun ve kaynatın. Kaynama işleminden sonra içine temizlenmiş ve dilimlenmiş 4 tane pırasayı katın. 5 dakika daha kaynatın. Kapağını kapatın ve ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra cam bir kavanoza sadece suyunu alın. Haşlanan pırasaların üzerine zeytinyağı ve yoğurt ekleyerek tüketebilirsiniz. Cam kavanoza aldığınız pırasa suyunun üzerine 1 adet limon suyu sıkın. Karışımı günde üç defa ılık olarak tüketmeniz önerilir.

Pırasa çayını 10 gün boyunca yapın ve 10 gün sonra bir hafta ara verin. Pırasa çayı uygularken sabahları iki yumurta yemeyi ihmal etmeyin. Gün içinde istediğiniz yemekten küçük porsiyonlar halinde tüketebilirsiniz. Pırasa çayı içine dilerseniz karabiber tanesi ya da zencefil ve zerdeçal da katabilirsiniz. Bu çayı içerken bol su tüketmeye özen gösterin. Pırasa böbrekleri çalıştıracağı için vücudunuzu susuz bırakmayın. Protein, karbonhidrat ve tam tahıllı ekmekle birlikte zeytinyağını da diyetinize ekleyin. Gün içinde yarım saat yürüyüş yaparsanız daha hızlı kilo verirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir