Nirvana N 210 Haberleri

Bilgisayar ya da taşınabilir diğer cihazların eski modellerine bakıldığında, taşıması zor ve oldukça zahmetliydi. Windows 8 ile taşınabilir cihazları bir ürün çatısı altında buluşturmanın popülerleştiği söylenebilir.

nirvana
nirvana

Casper Nirvana N 210’u incelemeden önce cihazın hem tablet hem de bilgisayar deneyiminin bir arada bulundurduğu söylenebilir. Casper Nirvana N 210 cihazına bakıldığında cihazın işlemci teknolojisinin gelişmişliği dikkat çekiyor. Cihaz ağır değildir. Tasarımı küçük bir bilgisayar şeklindedir.

Nirvana N 210 Donanım Elemanlarının Özellikleri

Casper Nirvana N 210 cihazının klavye ile ağırlığı, 1087 gramdır. Cihazın destekleyicisi, Atom Z3735G işlemcisidir. Cihazın tükettiği güç miktarının ise 2,2 watt güce tekabül ettiği olduğu söylenir. Genellikle bilgisayar ve laptop kullananların soğutma aparatı bulundurduğu düşünülürse,  bu cihazda bilgisayar ve laptoplarda kullanılan soğutma aparatlarına ihtiyaç yoktur.

nirvana n210
nirvana n210

Casper Nirvana N 210 cihazının depolama alanları incelenecek olursa; cihazda 1 GB Ram ile 16 GB dâhili depolama alanı özellikleri bulunur. Bu alanlara ek olarak ise SD kart desteği bulunur. Cihaz hafif bir cihazdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir