Mis Kokulu Domateslerden Organik Salça

Yemeklerin baş tacı, kış aylarının en büyük kurtarıcısı, mükemmel lezzeti ile salçalar. Ancak bu salçalar, bilinen, sanayi tipi salçalardan değil. Mis kokulu, tam toplanma zamanı olan yaz aylarında hasat edilmiş ve tombul domateslerden üretilen organik salça tam sağlıklı yaşam şartlarını sağlamak isteyenler ve de gerçek salça tadını özleyenler için üretilmektedir. İyi ya da kötü salça tadının çok da iyi ayırt edilemediği günümüzde, DoğalAvm sitesi üzerinden yapılacak alışverişler sonucu, konserve kapağı açılır açılmaz kokusu ile ne kadar iyi bir tercih yapıldığı anlaşılacaktır.

Anne yöntemi denilen yöntemlerle hazırlanan organik salçalarda, kesinlikle raf ömrünün uzamasını sağlayan koruyucu maddeler ya da katkı maddeleri bulunmamaktadır. Kullanılacak salçalar sadece domates ve de eser miktarda kaya tuzu bileşiminden oluşmaktadır. Tahta kaşıkla karıştırılarak güneşe serilmekte; bu sayede metal tadının ve etkisinin salçalara bulaşması önlenmektedir.

Organik Salça Üretimi

Organik salçaların üretimi, ilk olarak mis kokulu tombul domateslerin en leziz olduğu yaz aylarında hasat edilmesiyle başlamaktadır. Hasat edilen tombul domatesler iyice temizlenir. Ardından domatesin çekirdeklerin ayrılmasını sağlayan steril araçlar yardımıyla ikinci bir temizlik uygulaması yapılır. Çekirdeklerinden ayrılan domatesler, dışarıdan gelecek, toz, kir vb gibi etmenlerden korunarak güneşe serilir ve kıvamına gelinceye kadar bekletilir. Kıvamını almış salçalara son olarak kaya tuzu eklendikten sonra kavanozlanarak ve de vakumlanarak, sofralara ulaşmayı bekler. Bu muhteşem tada ulaşmak için DoğalAvm’nin https://www.dogalavm.com/konserveler-ve-salcalar adresini ziyaret etmek yeterli olacaktır.

Organik Salça Türleri

DoğalAvm sitesi organik salça alışverişi için ziyaret edildiğinde; organik domates püresinden organik salçaya, organik tatlı biber salçasından organik biberli salçaya ve organik ketçaba kadar pek çok salça türü ile karşılaşılmaktadır. Çok uygun fiyatlarda sunulan bu ürünleri satın almak ise son derece kolaydır. Sadece bir tıkla sahip olunabilecek ürünler, anında ödeme seçeneğinden ya da kapıda ödeme seçeneğinden yararlanarak satın alınabilir. Tüm bunlar ve diğer organik ürünleri incelemek için internet sitesini ziyaret etmek yeterli olacak. En hızlı ve de en güvenilir alışverişin doğru adresi DoğalAvm hizmetinizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir