Mavi Gömlek Nasıl Kombinlenmeli?

Son zamanlarda oldukça sık tercih edilen parçalardan bir tanesi de uçuk mavi tonlarındaki gömlekleridir. Özellikle bayanların sıklıkla tercih etmiş olduğu açık mavi gömlekler adeta bir hit haline geldi. Eğer siz de açık mavi gömlek kullanmak istiyorsanız mutlaka siz değerli okuyucularımız için bu yazımızda verdiğimiz mavi gömlek  kombin önerilerinden faydalanmalısınız.

mavi gömlek kombinleri
mavi gömlek kombinleri

Mavi Gömlek İle Farklı Kombinler

Açık mavi tonlarındaki gömlek modelleri siyah beyaz krem Pastel ve beyaz tonlar ile kombinlerseniz stil bir görünüm elde edilebilirsiniz. Özellikle de açık mavi gömlekleri daha çok beyaz veya siyah pantolonlar ile birlikte kullanmanızı öneriyoruz. Pantolon yerine midi etekler de tercih edebilirsiniz.

mavi gömlek
mavi gömlek

Açık mavi gömlekler camel rengindeki midi eteklerle hoş bir birleşim sağlayabilir. Eğer kış mevsiminde bir kombin yapacaksınız mavi gömleğin üzerine siyah bir kazak tercih edebilirsiniz. Boğazınızdan çıkan yakalar ve alt kısımdan görülen gömlek parçası sil bir görünüm kazandırır. Yaz mevsiminde hoş beyaz bir şort üzerine turkuaza yakın tül bir gömlek giyebilirsiniz. Bu sayede oldukça fresh ve dikkat çekici bir görünüm elde edersiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir