Kulaklarınızı Beğenmiyorsanız Bunları Yapın

Kişisel takıntılar, özgüven eksikliğine neden olabilir. Bununla mücadele etmenin yolları vardır. Takıntılardan kurtulmak, onları pasif bir konuma getirmek, akılcı bir davranış olabilir. Bu size özgüven katabilir, hatta sizi mutlu bile edebilir. Bunun için kendinizle barışık olmalısınız. Burnunuz uzun olabilir, halk deyimi ile kulaklarınız kepçe olabilir. Bunlarla mücadele yollarını bulmalısınız.

Takıntılarınızdan Sıyrılın

Kulaklarınızı Beğenmiyorsanız Bunları Yap
Kulaklarınızı Beğenmiyorsanız Bunları Yap

Mücadele ederek, bu takıntılardan kurtulabilirsiniz. Kulaklar, rahatsızlık veriyor ise, saçlarınızı uzatarak bu etkiyi ortadan kaldırabilirsiniz. Uzun saçlar, kulaklarınızın ortaya çıkmasına izin vermeyecektir. Büyük küpelerden faydalanmakta sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. Büyük küpeler, etkiyi başka yerlere taşıyacak ve kulaklarınızın olumsuzlukları ortada kalkacaktır.

Kulaklarınızı Beğenmiyorsanız Bunları Yapın
Kulaklarınızı Beğenmiyorsanız Bunları Yapın

Bir sürü şey yapılabilir aslında. Aklınıza gelen her şeyi yapabilirsiniz. Ancak bir hususu hayatınıza uygulamadan, mutlu olmanıza imkân olmayacaktır. Önce kendinizi sevmelisiniz. Kendinizi severseniz, mutlu olabilirsiniz. Mutluluğun kuralı aslında tam olarak budur. Kişinin kendisini sevmesi, kendisine değer vermesi, öz mutluluk açısından son derece önemlidir. Bu kuralı yerine getiren bir birey, takıntılarından sıyrılmayı başarmış bir bireydir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir