Kirpik Uzatma Yolları

Gözler makyajda da günlük yaşamda da ifade taşıyan en etkili bölgelerdir. Burada yer alan uzun kirpikler ifade de güzelliğin de yegâne temsili olarak karşımıza çıkar. Peki, daha uzun kirpiklere sahip olmak için ne gibi yöntemler uygulanabilir? Bu sorunun cevabi için birkaç yöntemi sizin için derledik.

Kirpik Uzatma Yolları
Kirpik Uzatma Yolları

Daha Uzun Kirpiklere Kavuşma Yöntemleri

Daha uzun ve daha güçlü kirpiklere sahip olmak için doğal yağlardan faydalanabilirsiniz. Bu doğal yağların en çok bilinen ve en etkili yöntem olarak kullanılanı ise sarımsak yağıdır. Sarımsak yağı kıl köklerini güçlendirerek daha gür ve daha kalın kirpik kıllarına sahip olmanızı sağlar. Bitmiş olan maskaranızın içine koyarak geceleri yatmadan önce uygulayabilirsiniz.

E vitamini de kirpik gürleştirme, onarma ve güçlendirme de etki yaratıyor. E vitamini yağı yeni kirpik oluşumuna destek vererek sağladığı yarar için her gece bu yağı uygulamanız önerilir.

Vazelin birçok cilt kuruluğunu iyileştirici etkisin yanı sıra kirpikleri de besleyen bir kremdir. Pamuklu çubuk ile gece yatmadan önce uyguladığınız bu krem ile kirpikleriniz beslenir ve nemlenir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir