Küçük Mekanlar için Dekorasyon Önerileri

Küçük mekanların özgür bir şekilde dekore edilmesi her zaman geniş mekanlara göre biraz daha zorlayıcı olmuştur. Ancak uygulayabileceğiniz pratik dekorasyon fikirleri sayesinde küçük mekanlarınızı da dilediğiniz şekilde dekore edebilir ve ferah bir atmosfer elde edebilirsiniz.

Mobilyalar arasında en fazla yer kaplayan koltuk takımlarının seçimi ile küçük mekanlarınızı dekore etmeye başlayabilirsiniz. Koltuk takımlarının mekanlarınızı daha fazla daraltmaması için ilk önce ihtiyacınız olduğu büyüklükte, ölçülerinize uyumlu koltuk takımları seçmelisiniz.

Eğer ölçülerinize uygun olan takımlarla da sıkıntı yaşıyorsanız, köşe koltuk takımları ile ferah mekanlar elde edebilirsiniz.

Renk Seçimleri Nasıl Yapılmalı?

Duvar, mobilya ve aksesuarların renk seçimleri de boyutları da kadar mekanın genişliğine etki edebilecek özelliklere sahiptir. Açık ve ferah renk tonlarını mekanlarınızda yer alan eşyalarınızda kullanırsanız küçük mekanlarınızda daha aydınlık ve ferah bir hava hissedebilirsiniz.

Renk uyumlarını sağlıklı bir şekilde elde edebilmek ve mekanınızda tek bir renk ağırlıklı dekorasyon uygulamak istemiyorsanız aksesuarlarınızda farklı renklere yer vererek bütünlük elde edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir