Koridor Duvar Dekorasyonu İçin 3 İdeal Fikir

Koridorlar her ne kadar odaları arası geçiş alanları olarak ayrılmış olan bölümler olda da bu alanların kasvetli ve sıkıntı yaratacak olan sadelikte kalması geçiş durumlarında negatif etki yaratır. Bu sebep ile bu alanlarda değerlendirebileceğiniz farklı dekoratif modeller ile koridorun hareketlenmesini ve cansız görünümünde arınmasını sağlamanız mümkün olabilir.

Koridor gibi alanlarda kullanılabilecek olan birçok dekorasyon objeleri, çeşitli çerçeve ve resimler, aydınlatma ürünleri, nişler kullanılabiliyor. Koridor duvar dekorasyonunda uygulanacak olan faklı dekorasyon uygulamalarını hayata geçirirken oldukça hoş bir alana da sahip olabilirsiniz.

koridor dekoru
koridor dekoru

1. Koridor Duvarlarında Çerçeveler

Koridor duvarlarında yer alacak olan minimalist çerçeve örneklerinin yanı sıra doğa resimleri de oldukça hoş olabilir. Genel koridor yapınıza uyum sağlayacak olan resimleri bu alanlarda karşılıklı olarak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra aile resimlerine de bu alanda yer vererek soy ağacı da yaratmanız mümkün.

koridor aydınlatma
koridor aydınlatma

2. Koridor Duvarlarında Aydınlatma

Koridor duvarlarında konumlandırılacak olan aplikler hem şık hem de estetik görüntü yakalamanıza yardımcı olur. Eğer duvarlara aplik monte etme fikrine sıcak bakmıyor iseniz şerit led kullanımını da pervaz kısmında değerlendirebilirsiniz.

ahşap koridor dekoru
ahşap koridor dekoru

3. Koridor Duvarlarında Tahta Parçalarının Kullanımı

Koridor gibi alanların boş duvarlarına sabitleyeceğiniz aynı boy ya da farklı boylarda olan tahta parçaları kullanımı ile ekstra bir şıklı ve alan yaratılmış olur. Bu sabitlenen tahta parçalarının üstüne çeşitli süs eşyası ya da resim koymanız mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir