Kış Aylarının Gözdesi Örgü Hırkalar

Örgü hırka soğuk kış günlerinde kadınların en sık kullandığı parçalardan biridir. Öyle kullanışlı parçalardır ki hemen her kombinde tercih edebileceğiniz gibi, soğuk havalarda da şık olmanıza yardımcı olur.

hırka modelleri
hırka modelleri

Soğuk Kış Günlerinde Örgü Hırkalarla Isının

Örgü hırkaların her modeline hemen her mağazada rastlayabilirsiniz. Ayak bileğine kadar uzun olan modellerin yanı sıra, belde biten mini modelleri ya da kalça hizasında kalan daha orta boy olanlarına da rastlamanız mümkün. Elbiselerle, mini eteklerle, pantolonlarla ya da taytlarla da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu hırkaların kullanım alanı oldukça geniştir. Fakat örgü hırka satın alırken mutlaka denemelisiniz çünkü kalın ya da ince iplerden örülmüş olan modelleri bazı kadınların vücut yapısına uygun olmayabiliyor.

uzun hırka
uzun hırka

Mesela fazla kilonuz olduğunu düşünüyorsanız ya da üst bedeninizin alt bedeninize göre daha kalın olduğuna inanıyorsanız, çok kalın ipliklerden örülmüş olan hırka modellerini tercih etmemelisiniz. Diğer taraftan boyunuz belli bir standardın altında ise, dizlerinizin daha aşağısına inecek uzunluktaki hırkalardan da uzak durmanız, şık görünmeniz açısından önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir