Karbonatlı Suyla Zayıflamak

Zayıflamak için denemediğiniz yol ve spor yöntemi kalmadı ve hiç olumlu sonuç almadınız mı? Karbonatlı su imdadınıza yetişiyor. Uygulayacağınız bu yöntem ile kısa sürede istediğiniz forma kavuşabilir ya da sahip olduğunuz formunuzu koruyabilirsiniz. PH derecesi yüksek olan suları tüketmenin yağ birikimini azaltarak kişinin zayıflamasını sağladığını mutlaka duymuşsunuzdur. PH derecesi yüksek olan suya ekleyeceğiniz karbonat suyunuzun PH derecesini daha da yükseltecek ve kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olacak.

Karbonatlı Suyla Zayıflamak
Karbonatlı Suyla Zayıflamak

Vücudunuzun asit düzeyini azaltacak ve metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacak olan karbonatlı su kürünü çok basit bir şekilde elde edebilirsiniz. Bu kürü düzenli olarak uyguladıktan sonra kendinizdeki değişimi gözle görülür şekilde fark edeceksiniz.

Karbonatlı Su Tarifi

Bayanlar tarafından çok merak edilen ve uzmanlar tarafından da önerilen karbonatlı su ile zayıflama kürü için:

  • 1,5 litre su
  • 1 tatlı kaşığı karbonat

Suyun içerisine karbonatı ekledikten sonra eriyinceye kadar karıştırın ve günde ortalama en az 4 litre içmeye özen gösterin. Karbonat metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacak ve kısa bir süre sonra istediğiniz forma kavuşmuş olacaksınız.

Karbonatlı Su
Karbonatlı Su

Daha önce yayına aldığımız alkali subaşlıklı yazımızda PH derecesi yüksek suları içmenin yağ birikimini azaltıp zayıflamaya yardımcı olduğundan uzunca bahsetmiştik. Bu yazımızda suyun kalitesini yükselten karbonat yöntemi tarifini sizlerle paylaşalım istedik. Karbonat suya karıştırıldığında suyun PH (oksijen seviyesi) değerini yükseltiyor. Dolasıyla kalite derecesi yükselen su zayıflamaya yardımcı oluyor. Karbonatlı su ile zayıflama (kürü) tarifi 2 litre suya 1 yemek kaşığı karbonat ilave edip taneler suda çözülünceye kadar karıştırın. İşlem sonrası hazırladığınız suyu gün boyu aralıklı zamanlarla için. Yalnız, yemek yerken karbonatlı su içmeyin. En ideal yol; sabah kahvaltısı ve yemeklerden yarım saat kadar önce ve sonra içmektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir