Kadınların En Sevdiği Spor Türü Pilates

Son birkaç yılın en “moda” spor çeşitlerinden biri olan pilates kadınlar arasında yayılmaya devam ediyor. Her geçen gün birçok insanın dâhil olduğu bu pilates furyası çığ gibi büyürken diğer taraftan da ardı ardına pilates salonları açılmaya devam ediyor.

pilates
pilates

Pilates İçin Profesyonel Salonları Tercih Edin

Bir süredir pilates yapan ya da pilatese yeni başlayacak biriyseniz gideceğiniz salonu iyi seçmelisiniz. Çünkü pilatese olan ilginin artmasından kaynaklı olarak pilates topu ve pilates bandı ile birlikte birkaç klasik pilates hareketi yapan herkes kendini pilates hocası olarak adlandırıyor. Evet, bu sık tercih edilen bir spor ancak bir o kadar da tecrübe ve profesyonellik ister.

spor yapmak
spor yapmak

Asıl amacı vücuttaki duruş bozukluklarını gidermek olan pilatesin kilo verdirmekten çok vücudu şekillendirici özellikleri vardır. Yani rakamsal olarak size tartıda fazla görünen kilonuz düzenli yaptığınız pilates sayesinde vücudunuzda fazlalıkmış gibi görünmez tam tersine pilates sizin daha formda görünmenize yardımcı olur. Kısacası, sıfır deformasyon yüzde yüz formda bir vücut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir