Hayalini Kurduğunuz Göğüsler Artık Hayal Değil

İnsanı ve insan vücudunu etkisi altına alan şeylerden birisi olan zaman ilerlediği süre boyunca sürekli olarak yaşlılığa, sarkmalara neden olur. Özellikle bu konuda kadınlar daha şansız durumda. Kadınların vücudunda yer alan ve çıkıntılı olan bölgelerin başında göğüsler ilk sırada gelir. Göğüslerin çıkıntılı olması ise zaman içerisinde belli başlı etkilere neden olur.

göğüs estetiği
göğüs estetiği

Zaman geçtikçe farklı nedenlerden dolayı sarkan, sünen göğüslerin eski haline döndürülmesi ise uygulanacak olan kaliteli bir cerrahi işlem sonrasında mümkün hale gelebilir. Akıllara gelen sorulardan birisi ise bu sarkmaların neden olduğudur. Genel olarak bir liste yapılacak olunursa bu liste içerisinde sık kilo alıp verme, emzirme, yer çekimi, yaşlılık, hormonal bozukluklar ve daha birçok farklı etkiden söz edilebilir. Bu tür etkilerin ortaya çıkardığı istenmeyen görüntülere son vermek için tercih edilen göğüs estetiği beklediğiniz vücudu yeniden size sunmak için var.

Dikleştirme ve Estetik İçin Gereklilikler

Genellikle göğüs üzerinde istenilen en öncelikli şeylerden birisi dikleştirme ve yenileme işlemi. Ancak bunun olabilmesi için belli başlı fedakârlıklar yapmak şart. Öncelikli olarak gerçekten göğüs estetiği yaptırmak isteyip istemediğinize kara verin. Sigara içiyorsanız bunu azaltmanız ya da tamamen bırakmanız gerekebilir. Diğer bir yönden kilonuzu korumanız yapılacak olan cerrahi işlem için oldukça gerekli olan şeylerden sadece birisi.

göğüs estetiği
göğüs estetiği

Göğüs estetiği ile alakalı olarak akıllara gelen sorulardan birisi ise yapılacak olan cerrahi müdahale sonrasında iz kalıp kalmayacağı. İzsiz bir işlem elbette ki mümkün. Ancak bu her uygulama için geçerli değil. Göğüs başı ve göğüsün sarkık olması izin oluşup oluşmamasında önemli derecede etkiye sahip.

Daha Düzgün Göğüsler

Daha düzgün ve sağlıklı göğüsler ile istediğiniz gibi görünebilirsiniz. Aynı zamanda diğer bir yönden göğüsün dikleştirilmesi ve estetik müdahale oluşabilecek herhangi bir omurga eğriliğinin de önüne geçecek. Kaliteli bir cerrahi müdahale sonrasında sıkıntısız bir biçimde dilediğiniz göğse sahip olabilirsiniz. Yapılacak olan estetik sonrasında iki farklı iyileşme süreci işler. 6-8 hafta arasında gerçekleşen erken iyileşme süreci ve 2-3 ay arasında gerçekleşecek olan geç iyileşme süreci uygulanacak olan yönteme göre değişiklik gösterebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir