Halka (Boncuk) Saç Kaynak Yöntemi

Saç kaynak yöntemleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de boncuk saç kaynak yöntemidir. Bu yöntem hem saçını uzatmak hem de gürleştirmek isteyenlerin adeta imdadına yetişiyor. Çünkü kaynak işlemi sona erdiğinde saçlar sadece uzamakla kalmıyor, aynı zamanda gürleşiyor. Peki, boncuk saç kaynak nasıl yapılır nelere dikkat edilir?

kaynak saç
kaynak saç

Öncelikle bu yöntemin mutlaka profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekir. Çünkü işlem esnasında saçta sıkıştırma yapılır. Uygulamayı yapan kişi yeteri kadar bilgili ve tecrübeli değilse saç kopabilir. Bu yüzden sadece deneyimli ve bilgili ekiplere güvenilmesi gerekir.

saç kaynak
saç kaynak

Kaynak Çıkarıldığında Saçlar Yeniden Kullanılabilir

Sıkıştırma uygulaması ile iki saç uç bölümden mekanik olarak birleştirilir. Bu sayede uzun süre kullanım şansı tanır. Yöntem adını uygulama esnasında kullanılan halkalardan alır. Saç kaynağı istendiğinde çıkarılabilir ve maksimum 3 defa olmak kaydıyla yeniden kullanılabilir.

boncuk kaynak
boncuk kaynak

Boncuk saç kaynak seyrek saçlara sahip olanlara özellikle önerilen bir saç kaynak yöntemidir. Ancak bakımının da düzenli olarak yapılması gerekir. Bazı kuaförler bakım işlemini ücretsiz olarak yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir