Güllerin Savaşı Dizi İncelemesi

Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizilerden bir tanesi olan Güllerin Savaşı dizisinin yapımcılığını Med Yapım üstleniyor. Yapımcı Fatih Aksoy, yönetmen ise Emre Kabakuşak’dır. Başrol oyuncuları arasında; Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder gibi oyuncular yer alıyor. Hatırlanacağı gibi Canan Ergüder, Behzat Ç. Adlı dizide savcı rolünde oynuyordu.

güllerin savaşı
güllerin savaşı

Dizinin müziklerini, ENC firması üstlenmiş. Dizinin sanat yönetmenliğini, Hakan Sur yapıyor. Dizinin Senaryosu, Meryem Gür’e ait.

Güllerin Savaşı Dizi Özeti

Gülru, İstanbul’un kenar mahallelerinde doğan bir kızdır. Babası büyük bir köşkte bahçıvanlık işi yapar. Gülru’da aynı zamanda bu köşkte büyür. Ancak Gülru’nun bir parçası hala doğduğu mahallededir. Mahallenin delikanlılarından Mert, Gülru’nun çocukluk aşkıdır. Gülru, çocukluğundan beri, köşkün güzel kızı olan Gülfem’e hayranlık besler.

güllerin savaşı dizi
güllerin savaşı dizi

Büyüdükten sonra köşkten bir süre ayrı kalan Gülfem’in köşke geri dönmesi ile beraber, gülru’nun hayranlığı yeniden alevlenir. Gülru, Gülfem’e kendisini yeniden sevdirmek için büyük bir uğraş içerisindedir ve bu uğraşın başarısı, Gülfem’in eski sevgilisi ve en büyük hayal kırıklığı Ömer’den geçer. Gülru ve Ömer’in sıra dışı tanışması ile birlikte, birtakım olaylar gelişmeye başlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir