Diyetin Olmazsa Olmazı Zayıflama Çayları

Zayıflama telaşına düşen birçok kadının denediği yöntemlerden biri olan zayıflama çayları, her ne kadar etkili olsa da zayıflamak için kendi başına yeterli bir yöntem değil. Bu yüzden zayıflama çayı içerken, aynı zamanda sağlıklı beslenmek ve spor yapmak da çok önemli.

zayıflama çayı
zayıflama çayı

Denenmiş ve zayıflatıcı etkisi olduğu kanıtlanmış bazı çay tarifleri mevcut. Üstelik yapması da çok kolay ve ayrıca sağlıklı. Bu çayların zayıflatıcı özelliği ise, çeşitli bitki karışımlarından hazırlanmaları ve metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip olmalarından kaynaklanıyor.

Basit ve Etkili Zayıflama Çayı Tarifleri

Malzemeler :

1 adet elma,1 adet limon, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, 1 tatlı kaşığı kuru nane, 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1 tatlı kaşığı yeşil çay1 adet çubuk tarçın,1,5 litre sıcak su

Hazırlanışı:

Öncelikle limon ve elmayı kabuklarını soymadan dilimleyin. Daha sonra, çayı kaynatacağınız kaba bütün malzemeleri atın ve 1,5 litre sıcak suyu ekleyin. Kapağını kapatın ve çay karışımı o şekilde sabaha kadar beklesin. Sabah olduğunda çayı süzün. Ana ve ara öğünlerden önce aç karnına 2’şer bardak kaptaki çay bitene kadar için.

Malzemeler:

1 su bardağı demlenmiş yeşil çay, birkaç dal taze nane, 1 rulo kabuk tarçın, 2 adet limon, 750 ml su

Hazırlanışı:

Bütün bu malzemeleri karıştırın ve üzerine 750 ml. sıcak suyu ekleyerek çayı beş dakika dinlendirdikten sonra için.

Malzemeler:

Bir tatlı kaşığı rezene, 7 adet taze yeşil nane, bir parça zencefil dilimi, 1 parça kabuğu ile limon, 2 adet yeşil kakule tohumu

Hazırlanışı:

Bütün malzemeleri karıştırın ve kaynamış bir bardak suyun içine koyun. O şekilde 10 dakika boyunca çayı dinlendirin ve yemeklerden yarım saat sonra için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir