Çok Elbise Moda Değildir

İddialı bir gardroba sahip olmanın sırrı; gardrobunuzu çok elbise ile doldurmak değil, modası geçene kadar giyebileceğiniz elbise ve aksesuarlar ile doldurmanız olacaktır.

İddialı Bir Gardropda Neler Olmalı?

Alışveriş yapmaya gittiniz ve çok beğendiğiniz bir elbise gördünüz. Dayanamadınız ve aldınız. Bir ya da iki kere giydikten sonra, size yakışmadığını hissettiniz ve bir daha elbisenin yüzüne bile bakmadınız.

gardrop
gardrop

Birçoğunuza tanıdık gelen bir senaryo değil mi? Birçoğumuz için kendimize yakışanı bulmak biraz zaman alabilir. Bu zaman zarfında aldıklarımız, gardrobumuzu tıka basa doldurur ve bir süre sonra, gardrobumuzu boşaltmak zorunda kalırız. Verdiğimiz onca emek ve para da boşa gitmiş olur.

Moda trendlerini takip etmek ve gerekirse uzman görüşlerinden faydalanmak, size para ve zaman kazandırır. En önemlisi de giydiğinizin size yakıştığını görürsünüz ve bu sizi mutlu eder.

ideal gardrop
ideal gardrop

Bilindiği üzere yüksek topuklu ayakkabılar, birçok elbise ile uyumludur ve bayanların en çok tercih ettiği, moda ikonlarından bir tanesidir.

Birçok bayanın yaptığı en önemli hatalardan bazıları; zayıflarım diye küçük beden elbise satın almak ya da başka bedenini bulamadığından dolayı, büyük beden elbise almaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir