Aptoide Nedir?

Android akıllı telefonlarda ve tabletler son dönemlerde en yaygın yüklenen program Aptoide olmuştur.  Program, yeni uygulamalara erişmek ve var olan uygulamaları en hızlı şekilde güncellemek şekilde kullanmak için yüklenen ücretsiz içeriğe sahip programdır. Kullanım dili İngilizce olan program 14.37 MB boyuta sahiptir. Yenilikçi android marketi arayan bilgisayar kullanıcıları kesin olarak Aptoide programı yüklemesi gerekir.

Google’un takip ettiği sıkı yönetim politikaları uygulama güncellemelerin zor erişim zor erişim sağlaması nedeniyle yaşanan sıkıntıları Aptoide uygulaması ile karşılaşılan sıkıntıyı tamamen ortadan kaldırırsınız. Uygulamayı kurma aşamanızda yabancı kaynaklardan uygulama özelliğini aktif etmek yeterli olacaktır.

Aptoide Özellikleri

Geçmiş dönemlerde indirilen bütün uygulamaların kaldırılması ve yönetilmesini sağlayan Aptoide programına sosyal medya hesabından girerseniz diğer kullanıcı arkadaşlarınızda kullanılan uygulamaları görebilir yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Andorid ve Android tablet işletim sistemlerine sahip cihazlarda kullanım imkanına sahip program andorid mağazası olma özelliğine sahiptir. Programın yüklenmesi sonrasında ana sayfa, en iyi ve mağaza sekmeleri yer alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir