Büyük Beden Giyim Tarzları ve Önerileri

Günümüzde kilolu kadınlar giyim konusunda çok endişeli… Özellikle kombilerde seçim şanslarının hiç olmadıklarını düşünürler ve hep klasik aynı tarz kıyafetler seçerek şıklık ve zarafetten uzak dururlar. Fakat moda serüvenleri o kadar derinleşti ki bu dönemde artık her yaşa her kiloya ve boy uzunluklarına kadar her kıyafetin detayına inmekte ve her zevke ve bünyeye uygun kıyafet tasarımları yapılmaktadır.

Büyük Beden Giyinecek Kadınların Nasıl Giyinmesi Gerekir?

Büyük beden kadınların kıyafeti seçilirken biraz daha salaş kesimleri seçmeleri ve kilolarının bir nebze saklamamaları daha iyi olur. Dar kesim kıyafetler kilolu bayanların vücut yapısını tamamen ortaya koymakta ve bu görünümde hiç hoş görünmemektedir.

Büyük Beden Kıyafetler
Büyük Beden Kıyafetler

Kilolu bayanlar giyim konusunda tercih edecekleri kıyafetlerin renk seçimlerine dikkat etmelidir. Açık ton kıyafetleri kullanmak çok doğru olmayabilir. Ama koyu ton kıyafetler kilonun vücuttaki görünümünü biraz daha azalttığı için koyu tonların tercih edilmesi daha da uygundur. Desen olarak karmaşık desenler kullanılarak yoğunluk ve ilgi desenlerde olduğu için kilonun görünümü biraz daha azalabilir. Ayrıca elbise boylarının kısa olması yerine uzun olanlarının giyilmesi ve bacaklarının kilosunun saklar ve vücuda daha iyi ve zarif bir görüntü katar.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir