2017 – 2018 Yılı Dekorasyon Trendleri Neler Oldu?

2017 – 2018 dekorasyon modası her sezon olduğu gibi farklı bir etki ile karşımıza çıkarken özellikle özgürlüğü ve ferahlığı yansıtan etkileri ile doğal bir içeriğe de sahiptir. Birçok kişinin evine eşya ve aksesuar aldığı günümüzde, 2018 yılı dekorasyon modası dendiğinde durmanız gerektiğini anlayacaksınız.

2018 dekorasyonu
2018 dekorasyonu

Son derece samimi ve sıcak alanların yaratıldığı yeni dekorasyon trendinde artık çok eşya kullanımı yerine fonksiyonel ürün kullanımına yer açılıyor. Rafine edilmiş ev yaşamlarının aktarıldığı yeni sezon dekorasyon uygulamaları daha çok Japon ve İskandinavya esintilerine sahip.

Gösterişsiz zenginliği anlatan uygulamalarda en belirgin tema aslında aydınlatma oldu. Bu sade ve daha az eşyalı dekorasyonlar içinde sanatsal bir özelliğe ve güzelliğe sahip olan aydınlatma seçimi elbette çok abartılı olmayacaktır. Yeni stilde ayrıca renk karmaşasına da yer verilmiyor. Belli ton üzerinden hareket edilerek hazırlanan tasarımlar iç huzuru yakalama ve ferah alan yaratmaya odaklı olarak dizayn ediliyor.

dekorasyon trendi
dekorasyon trendi

Vintage Etkisi 2017 – 2018 Dekorasyonunda Yok mu?

Vintage dekorasyon stili yaşanmışlıkların izini taşıyan eşyalar ile hazırlanan bir uygulamadır. Bu uygulamada son derece samimi ve sıcak etkiye sahip olması ile biliniyor. Vintage uygulaması 2018 dekorasyon stili içinde yer alırken Japon ve İskandinav karışımı olarak hazırlanacak olan dekorasyon uygulamanız içinde de doğal içerik ile üretilen aksesuar ya da ürünlere yer açabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir