Türkçe Arayüzlü Veri Kurtarma Programı

Türk bir firma tarafından desteklenmiş ve Türkiye’den üretilmiş olan ilk veri kurtarma programlarından biri olan Tahlis, hem kolay hem de basit arayüzü ile beraber Türkçe dil desteği sayesinde kullanım sağlanabilir.

Bilgisayarınızda oluşan her türlü sorunlarınız karşısında faydalanabileceğiniz bu veri kurtarma programıyla beraber, sizlerde kayıp dosyalarınızın ya da bilgisayarınızdan istenmeyen şekilde silinmiş dosyalarınızın kurtarılmasını sağlayabilirsiniz. Doğru bir veri kurtarma yazılımı olan Tahlis ile beraber en iyi şekilde kaybolmuş olan dosyalarınızın listelenmesini ve buna göre bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Tahlis Programı 2 Paket İle Sunuluyor

Standart ve Profesyonel adı altında 2 farklı paket halinde sunulan Tahlis programı, verilerinizi kurtarma konusunda gerçekten de çok işe yarayacaktır. Standart paket, verilerinizi en iyi şekilde kurtarma desteğini sunarken; RAW formatına dönüştürerek yanlışlıkla formatladığınız diskinizin verilerini kurtarma da yardımcı olur.

Tahlis veri kurtarma yazılımı Profesyonel pakette ise Raid kurtarma ücretsiz teknik destek ve bununla beraber program dahilinde kurtarma seçeneği bulunuyor. Türkçe dil desteğiyle beraber veri kurtarma da en iyi şekilde sizlerde silinmiş ya da bilgisayarda kaybolmuş dosyalarınızı hızlı şekilde bulabilirsiniz.

İstediğiniz her zaman ücretsiz deneme sürümlerine ya da ücretli sürümlerine ulaşabileceğiniz https://www.tahlis.com/ adresinden detaylara ulaşabilir ve programı dilediğiniz her zaman için kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir