Salatalık Suyu Kilo Verdirir mi?

Salatalık bedenin daha hızlı kilo vermesine yardımcı olur. Salatalık dilimleri suyun içine atıldığı zaman özellikle daha hızlı kilo verdirir ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Yeterli derecede sıvı aldığınız zaman kilo alımınız daha hızlı olur.

salatalık suyu
salatalık suyu

Salatalık Suyu ile Nasıl Kilo Verilir?

Salatalık suyunu katı meyve sıkacağında rahatlıkla sıkabilirsiniz. Bu suyu günde iki su bardağı içmeniz önerilir. Bağırsakları çalıştırır ve vücuttan toksinleri atar. İçtiğiniz suyun içine özellikle salatalık dilimleri atın ve dilimlerin suyun içine geçmesini bekleyin. Suyu daha lezzetli hale getirir. İsterseniz içine bir miktar limon sıkabilirsiniz.

salatalık diyeti
salatalık diyeti

Salatalık içinde bol lif bulunur. Cildi güzelleştirir. Zehirli maddelerden bedeni arındırır. Kilo vermenizi kolay hale getirir. İştahınızı dengeler. Salatalık özellikle cilt sorunlarında da kullanılır. Bu nedenle hem kilo vermenizi sağlar hem de cilt dokunuzu güçlendirir. Salatalıkları bir miktar suyun içine katarak içine az miktarda zencefil katarsanız daha hızlı şekilde kilo verirsiniz. Düzenli kilo vermek isteyenler özellikle salatayı diyetlerinden eksik etmemeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir