Masaj ile Saç Bakımı

Günümüzde birçok insanın ortak problemleri arasında dökülen ve seyrelen saçlar ilk sırada yer alıyor. Saç dökülmelerini engellemek ve daha gür saçlara sahip olmak için yapılabilecek çok fazla şey var. Öncelikli olarak piyasa içerisinde yer alan kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durun. Bununla beraber doğal ürünler kullanmayı tercih edin.

evde saç bakım
evde saç bakım

Saçlar için en etkili olan şeylerin içerisinde zeytinyağı ve sarımsak ilk sırada geliyor. Akıllarda yer alan soru ise bu ikilinin saça nasıl uygulanacağı. Öncelikli olarak günlük saç bakımı yapmalısınız. Zeytinyağını banyo yapmadan önce elleriniz ile saç diplerine yedirin. Tabi ki bu işlemi uygularken aynı zamanda da ufak dokunuşlar ile saçlarınıza masaj yapın.

saç bakımı
saç bakımı

Sarımsak Kelleşmeyi Önlüyor

Yapılan birçok araştırmada sarımsağın içerisinde yer alan birçok özün kelleşmeyi önlediği belirtiliyor. Bu yüzden sarımsak ve zeytinyağı ikilisini karıştırarak aynı masaj yöntemini kullanıp saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Banyo sırasında ise şampuanlar yerine doğal sabunları tercih edebilirsiniz. Zeytinyağı sabunu elbette ki önerilerin içerisinde ilk sırada yer alıyor. Saç dökülmelerini ve kelleşmeyi önlemek tamamen sizin elinizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir