Kavitasyon İle Zayıflama Nedir?

Kavitasyon, bölgesel zayıflama ve selülit tedavisi için kullanılan bir zayıflama yöntemidir. Cerrahi bir yöntem değildir ve ultrason sistemiyle uygulanır. Şimdiye kadar sonuçlardan anlaşıldığı üzere, bölgesel yağlanmalarda ve selülitler üzerinde oldukça etkili olduğu kanıtlanmış bir yöntemdir.

zayıflama
zayıflama

Kavitasyon İle Zayıflamak Mümkün mü?

Uygulaması kolay bir işlem olan kavitasyon,  vücutta biriken yağların ultrason yardımıyla herhangi bir cerrahi müdahale olmadan, cildin dışarıdan eritilmesi şeklinde uygulanır ve zamanı olmayan kişiler için ideal bir yöntemdir.

Kavitasyon, aynı zamanda bir sıkılaştırma yöntemidir. Yalnızca yağları eritmekle ve selülitleri tedavi etmekle kalmaz; verilen kilolar ya da doğum sonrasında sarkan vücudun sıkılaştırılmasına da yardımcı olur. Zayıflamak isteyenlere acı vermeyen ve oldukça konforlu bir zayıflama sistemi sunan kavitasyonun tek yan etkisi, uygulama yapılırken ya da sonraki zamanlarda o bölgede bir ısınma hissedilmesidir.

kilo vermek
kilo vermek

Kavitasyon yaptıran kişilerin düştüğü en büyük hata ise, yalnızca bu yöntemin kilo vermek için yeterli olduğunu düşünüp, yediklerine dikkat etmemeye devam etmesidir. Kavitasyon yaptıran bir kişi, diyet veya spor yapması gerekmese bile mutlaka beslenmesine dikkat etmelidir. Aksi durumda, kaybedilen yağların yerine yenisi gelir ve vücutta herhangi bir değişim gözlenmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir