Kanal D Ekranlarının Dizisi Güneşin Kızları

Yeni sezon için tanıtımını yaptığı programlar ve diziler ile büyük bir beğeni toplamayı başaran Kanal D, yeni dizisi Güneşin Kızları ile ekranlara geliyor. Başrollerinde Emre Kınay, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay ve Tolga Sarıtaş gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizi büyük bir heyecan ile bekleniyor.

Güneşin Kızları Hikayesi

Dizi Güneşin Kızları
Dizi Güneşin Kızları

Güneş, 35 yaşında 3 çocuklu ve İzmirli bir edebiyat öğretmeni olarak hayatını sürdürüyor. 17 yaşındaki çift yumurta ikizleri olan Nazlı ve Selin ise Güneş’in hayatında en çok değer verdiği iki insan arasında yer alıyor. Birlikte mutlu bir hayat süren ailenin hayatı aniden Güneş’in karşısına İstanbullu iş adamı Haluk Mertoğlu’nun çıkması ile değişmektedir.

Haluk ve Güneş birbirlerine kısa süre içerisinde büyük bir aşk ile bağlanmaya başlarlar ve Haluk Güneş’e geçen bu süre içerisinde evlenme teklif ederek Güneş’in hayatında büyük bir değişikliğe gitmesine sebep olur.

Güneşin Kızları dizisinin bu ilginç hikayesi ve kesişen hayatların ortak noktaları yakın bir zaman içerisinde Kanal D ekranlarında olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir