İlkbaharın Rengi Marsala

Tutkulu ve cesur kadınlar için yeni sezonun rengi belirlendi. Marsala… Ateşli, seksi ve bir o kadar göz alıcı bir renk olan marsala, modanın altında girip üstünden çıkıyor. Hemen hemen her kategoride rastlanan marsala 7’den 70’e tüm bayanların beğenisini toplamayı başaracak. Ünlü dünyasında başlayan marsala akımı, her geçen gün sokak modasına inmeye devam ediyor.

İlkbaharın Rengi Marsala
İlkbaharın Rengi Marsala

Özel gece elbiselerinde sık sık kullanılan bu renk, bayanların daha feminen ve daha şık olmasına yardımcı oluyor. Özellikle uzun abiye elbiselerde baştan sonra ya da ince detaylar halinde kullanılan bu renk, bayanları mükemmel bir güzelliğe kavuştururken çevreye verdiği pozitif enerji ile de erkeklerin başını döndürecek.

İlkbaharın Rengi Marsala
İlkbaharın Rengi Marsala

Marsala Makyaj Trendi

Sadece kıyafet ile sınırlı kalmayan marsala, aksesuarlara ve özellikle de makyaja yansıyor. Makyaj yapmayı seven bayanlar için kusursuz bir görünüm elde edilmesini sağlayacak olan bu renk özellikle ruj ve göz farında harika etkilere sahip. Şıklığınızı ve güzelliğinizi taçlandırmak için marsalanın büyüsüne kapılabilir ve kendinizi hiç olmadığınız kadar özel hissedebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir