İlginç Modellerde Denizci Pantolonlar

Yaz ayı geldiği şu sıralarda farklı pantolon modelleri de moda dünyasında yerini almaya başladı. Denizci pantolon bu sezonda farklı renk ve kesimleriyle büyük beğeni kazandı. Breton desenler bu tarz pantolonlarda farklı esintiler yaratıyor. 70’li yıllarda büyük yankı uyandıran denizci pantolonları bu sezon ilginç modellerde göreceksiniz.

denizci pantolonu
denizci pantolonu

Denizci Pantolon Şıklığı

İspanyol tarzı pantolonlara benzetenler olabilir. Bol paçaları ve üste doğru dar kesimleriyle dikkatleri çekiyor. Bel kısmında farklı düğmelerin bulunması İspanyol paçadan ayıran en büyük özelliği. Altın sarısı rengi düğmelerle farklı bir kombineyi sağlayacaksınız. Askeri stil sevenlerin modası bu sezon büyük ilgi toplayacağa benziyor.

denizci pantolonu
denizci pantolonu

Tulum ya da sade pantolon modellerinin çok farklı desenlerini bulacaksınız. Düğmeli olmasının bir avantajıysa üzerine aynı renk tonlarında ceket alabilmeniz. Cep bölümü düğmeli modelleri de farklı bir havayı sizlere sunuyor. Kot kumaşlara bu yıl denizci havası geldi. Rahat tişörtlerle uyum içerisinde giyeceğiniz modellerin birbirinden farklı renk tonları bulunuyor. Rahatlığı ve ilginç olmayı seven bayanlara özel tasarımlar bu sezon moda dünyasında .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir