Gerçekçi Bir Sürüş Deneyimine Hazır Mısınız?

Son yılların en çok oynanan oyunu olan Live For Speed oyunculara müthiş bir deneyim sunuyor. Piyasadaki bir çok simülasyon oyununa kıyasla Lfs, gerçeğe en yakın kontrol ve oyun fiziğine sahip.

Gerçek hayatta bir araba kullanımı nasıl olması gerekiyorsa, ilk adım ne ise önce ne yapılması gerekiyorsa gibi tüm ayrıntılar Lfs’de mevcut. Kayıt olarak profil açtıktan sonra yapay zeka ya da online diğer oyuncularla birlikte multiplayerını oynayabileceğiniz bu gerçekçi simülasyon oyununu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Oyunun şimdiye kadar çıkan iki adet sürümü bulunmakta. Bu sürümler yama olarak adlandırılabilir. S1 ve s2 adıyla piyasada bulunan bu sürümlerin teknik farkı çok olmasa da grafik iyileştirmesi, harita eklemesi ve daha fazla araba modeli başlıca farklardan bir kaçıdır. Oyunun son sürümünü indirmek için ise son sürüm lfs indir kullanabilirsiniz.

Bu harika simülasyonun bir de ücretsiz olması oyun severler için eşi bulunmaz bir fırsat. Bir çok online oyuncu zorlu rakiplerle mücadele içinde oluyor ve saatlerin nasıl geçtiğini anlamadan kendini eğlenceye kaptırıyor.

Gerçek hayatta yapılması mümkün olan bir çok şeyi oyunda da yapabiliyorsunuz. Hatta arabanıza zarar gelse sigorta şirketine ihtiyacınız da olmuyor. Dilediğiniz gibi lastik yakıp sağa sola çarpabilirsiniz. Lastiğiniz patlarsa eğer çok kolay değiştirir, güncel mod sayfalarından egzoz sesini bile değiştirebilirsiniz. Kısacası tüm bunları Lfs‘de yapmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir