Genç Odaları için Dekorasyon Fikirleri

Ev dekorasyonunda önemli bir yere sahip olan genç odaları 2015’in renkleri ile tekrar dinamik bir yapıya ulaşıyor. Renkli tercihlerden şaşmayanlar için özellikle oda tarzını bohem stilinde ya da etnik desenlerde kullanmaya özen gösterebilirler.

genç odası
genç odası

Ama daha çok klasik veya sofistike sevenler için de vintage yahut eklektik tarz uygun görülebilir. Bohem tarzı hakkında konu biraz daha açılacak olursa gerek kendiniz yapabileceğiniz gerekse yaptırabileceğiniz renkli minderler, desenleri birbirinden farklı duvar kâğıtları ile temel yerleştirme yapmanız fonu oluşturacak.

genç odası modelleri
genç odası modelleri

Devamında ayna, renkli boncuklar ya da değişik süsler ile detaylarda farklılık kazandırabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir alan olarak masa ve kitaplık tercihlerinde tahtanın doğallığından yana olabilirsiniz. Varsa eskimiş masanızı pastel tonlarında boyayabilir veya sade tahta görünümünü vererek rüstik tarzını da yansıtabilirsiniz.

Sofisitike Tarz Revaçta!

Gençlerin seçim alanına daha çok hitap eden sofistike tarz döşeme, modern yapı ile geçmişin detaylarını bir arada tutuyor.

genç odaları
genç odaları

Bu stili yansıtmak isterseniz tekli koltuğunuzun örtüsünde veya yastıklarında desenlinin yanında tek renk görünümü oluşturun. Ya da kitaplıklarınızda daha sade olmakla birlikte modern çizgileri bir arada tutmaya özen gösterin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir