Fizik Tedavi Ve Pilates

Akıcı hareket, konsantrasyon, merkezleme (denge), kontrol, kesinlik ve nefes olmak üzere 6 temel prensibe dayanan pilates; vücudun denge mekanizmasını sağlamasına fayda sağlıyor. Omur ve kas sisteminin gelişimine katkı sağlayan pilatesin en önemli faydası ise fizik tedavi gerektiren rahatsızlıkların hızlı bir şekilde iyileşmesine olan etkisidir. Başta fıtık olmak üzere kas ve omurlarla ilgili olan rahatsızlıklarda sağlıklı bir iyileşme süreci yaratan pilates ‘Klinik Pilates’ olarak adlandırılıyor.

fizik tedavi ve pilates
fizik tedavi ve pilates

Klinik Pilates

Klinik pilates, her hangi bir kazadan ya da hastalıktan ötürü fiziki zarar gören ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan hastalar için yapılmaktadır. Kas sisteminin güçlenmesine büyük katkı sağlayan pilates bu özelliği ile özel eğitmenler tarafından özel kliniklerde yaptırılan tedavi edici bir spor dalı tanımı kazanmış durumda.

fizik tedavi
fizik tedavi

21 Way Pilates ile İstanbul Nişantaşı pilates stüdyolarında buluşabilir siz de pilatesin bu eşsiz şifasından en verimli şekilde faydalanabilirsiniz. Adresine internet sitesinden de ulaşabileceğiniz Nişantaşı pilates stüdyoları sizi şehrin ve hayatın stresinden, yorgunluğundan pilatesle uzaklaştırarak huzura erdiriyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir