En Güzel Duygu: Annelik

Bir kadın için kuşkusuz en güzel duygulardan biriside annelik duygusudur. Hiçbir hazla değiştirilemeyecek olan annelik duygusu daha bebekler dünyaya gelmeden annelerine zorluklarla mücadele etme sabrını öğretir. Bin bir türlü zahmetle dünyaya gelen bebekler için annelerine soru sorulduğunda hiçbir annenin bebeğini eline aldıktan sonra anne olmaktan pişman olduğunu duymaz bilakis bu güzel duyguyu her kadının tatması gerektiğini duyarsınız. Anne olmak böylesine güzel ve müthiş bir duygu ise bu duygulara hangi kadın sahip olmak istemez ki?

Beklenmeyen Misafir

anne olma duygusu
anne olma duygusu

Hayatınıza bir anda çıkan ve ister hazırlıklı olun isterseniz de istemediğiniz bir hamilelik olsun her halükarda size sürpriz olan bu güzel bebeği her anne en sağlıklı şekilde büyütüp dünyaya getirmek ister.

Kadınlar içlerinde büyüyen o minik parça ile sanki hayata yeniden başlarlar ve bambaşka hislerle gelirler. Bebeğin verdiği o hassas ve korumacılık duygusu ile bebekler annelerine hayata farklı bir açıdan bakmayı öğretirler.

Zorluklarının yanında bu kadar güzel duygular getiren bebekler için annelere, hamilelik sürelerini de hayatın her alanında olduğu gibi bulunduğu konumun ve zamanın tadını çıkarması kalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir