Doğum Zamanı Hesaplama Yöntemi

Anne adayları hamilelik süreleri boyunca bebeklerinin dünyaya geleceği günü merakla beklerler. Ne zaman doğum yapacağım, anne adaylarının kafasında yer alan soru işaretidir. Hamilelik hesaplama yöntemi ile bebeğinizin hangi gün doğacağını önceden bilmeniz mümkün. Yumurtlama gününe göre belirlenen bir sistemdir.

Doğum Zamanı Hesaplayıcıları ile Bebeğinizin Doğumunu Önceden Bilin

Hesaplayıcıların yer aldığı boşluklara sizler doğru bilgileri verdiğini zaman bebeğin ne zaman doğacağı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gebelik haftası süresi ile doğumun hangi gün olacağı bilinir.

gebelik
gebelik

Kolay hesaplama yöntemi ile bebeğin doğum gününü önceden bilmenin mutluluğunu yaşamanız elinizde.

Gebelik ve Annelik. Com anne adayları için en doğru ve güncel yayınları sizlere sunarak, annelerin bilinçlenmesi konusunda yardımcı olur. Doğru bilgiler ile bebeklerinizin nelere ihtiyacı olduğunu öğrenmek önemli. Anne adayları da aynı şekilde hamilelik süresi boyunca ne tür gereksinimleri olacağını önceden bilerek sağlıklı bebekler dünyaya getirme şanslarını daha da yükseltirler. Sizler için bilgilendirici olarak hazırlanmış sitede her türlü bebek ve anne bakım ile ilgiye kolayca erişebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir