Cilt İçin Elma Sirkesinin Faydaları?

Cilt insanın en hassas noktalarından bir tanesidir. Bu nedenle size elma sirkesi bakımı ile ilgili bazı öneriler vermek istedik. Elma sirkesi birçok şeyde faydalı. Bu nedenle de cilt ile alakalı sorunlarda çözüm oluyor. Örnek olarak sivilce, akne, siğil, veya saç dersindeki kepekler verilebilir.

elma sirkesi
elma sirkesi

Elma sirkesi büyüklerinde eskiden oldukça yaralandığı bir üründü. Elma sirkesinin inanılmaz cilt faydalarından birkaçını aşağıda sizler için toparladık.

Elma Sirkesi Doğal Bir Cilt İlacı

Güneş yanığı, yaşlılık lekeleri, sivilce, selülit ve böcek ısırıklarına karşı elma sirkesi birebir. İkinci olarak cildimiz asidik bir yapıda olduğu için elma sirkesi ile cildinizin pH dengesini korumayı sağlayabilirsiniz. Üçüncüsü kuru ve yağlı ciltler için elma sirkesi pH dengesini ayarlar. Sayesinde ne çok kuru ne çok yağlı bir cilde sahip olursunuz.

elma sirkesi
elma sirkesi

Bu amaçla kullanmak isterseniz sirkeyi sulandırıp tonik şeklinde uygulamanız gerekir. Bir ölçek sirke ve 2 ölçek suyu karıştırın. Ayrıca hazırladığınız bu toniğin kalanını saçlarınıza sürerseniz eğer parlak ve canlı görünüm de sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir