Çankaya’nın Pilates Adresi

Pilates, insanların daha zinde kalmasını sağlayan ve hayat kalitelerini ciddi boyutlarda arttırmasını sağlayan bir egzersiz türüdür. Her yaştan kişi tarafından yapılmaya başlayan ve birçok çeşidi bulunan bu spor kişilerin sakatlanma oranlarını da azaltmakta ve çok yorucu olmadan yapılmaktadır.

Pilates çeşitleri nelerdir?

Pilates içerisinde birçok çeşidin barındığı ve her yaştan kişinin uzman bir eğitmen yardımı ile rahatlık ile yapabildiği bir spordur. Bu sporun çocuk pilatesi ve hamile pilatesi gibi çeşitleri bulunmaktadır. Özellikle de hamileler için hamileliğin daha rahat geçmesini sağlayan Pilates, oldukça faydalıdır. Pilates yapan kişilerin kemik yapılarını ve dolayısı ile de duruş biçiminin düzeldiği gözlemlenmiş ve bu nedenle de özellikle de gelişme çağında olan çocuklar için Pilates önerilmektedir. Pilates Çankaya, müşterilerine bu konular hakkında hem bilgi vermekte hem de uzman eğitmenleri ile egzersizleri yapmanızda yardımcı olmaktadır.

pilates çankaya
pilates çankaya

Birçok şubesi ile her geçen gün insanları Pilates yapmaya çağıran 21 Way Pilates, bu konuda kendini geliştirmiş olan bir stüdyodur. Pilates Çankaya 21 Way Pilates Stüdyolarının açmış olduğu uzman eğitmenler ile yürütülen programların yapıldığı spor merkezidir.

Pilates Çankaya, Pilates yapmak isteyen kişiler için açılmış olmakta olup kişilerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için onları teşvik etmektedir. Pilates ile ilgili bilgi almak için www.21waypilates.com adresini ziyaret edebilir ya da Pilates Çankaya stüdyolarına giderek uzman kişiler ile görüşebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir