Bebeğinizin Hikaye Editörü Doğum Fotoğrafçısı!

Hamilelik her kadın için fevkalade bir dönemdir. Sizden bir parçanın hayatınıza eklenecek olması, yeni bir hayat dünyaya getirecek olmanız ve sabırsızlıkla geçen 40 haftanın sonunda biliyorsunuz ki, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

doğum fotoğrafçısı
doğum fotoğrafçısı

Her hayatın bir hikayesi, her hikayenin kahramanları vardır ve bebeğinizin hikayesini başlatan annesi olarak siz, ömür boyu en önemli kahramanısınız!

Mucizevi anları Dondurun!

Doğum ve bir bebeğin dünyaya geliş saniyeleri gibi tekrarı olmayan anlar vardır. Deklanşöre basıldığı anda zamanın donup kalması o anın ölümsüzleştirilmesinde fotoğrafların önemi tartışılmaz.

doğum fotoğrafçısı ücreti
doğum fotoğrafçısı ücreti

Profesyonel bir göz olan doğum fotoğrafçısı tekrarı olmayan anları fotoğraf karelerine ustaca yerleştirerek bebeğinizin dünyaya geliş hikayesinde editörlük yapar ve mucizevi anlar hep aynı tat da kalır!

Neden Doğum Fotoğrafçısı?

Doğum zamanınız yaklaştıkça siz ve eşiniz başta olmak üzere tüm aile yakınları heyecan içinde olacaktır. Bir daha yaşanmayacak olan hastaneye gidiş, ilk telaşlar, doğumhane panikleri, kalplerin gümbür gümbür attığı o anlar fotoğraflarda tüm doğallığıyla yer almalıdır. Aileniz dışından profesyonel bir doğum fotoğrafçısı ise, her şeye hazırlıklı olarak bebeğinizin ilk fotoğraflarını, kucağınıza aldığınızdaki sevincinizi, mutluluk gözyaşlarınızı, yakınlarınızın doğal tepkilerinden en güzel kareleri yakalamakla meşgul olur!

doğum fotoğrafçılığı
doğum fotoğrafçılığı

Doğum fotoğrafçılığı diğer fotoğrafçılıklara benzemiyor, poz vermek, olmadı bir daha çekmek gibi bir lüksünüz yok. Hayata merhaba diyecek minik meleğinizin size ve ailenize yaşatacağı o özel anları doğumdan önce planlayarak işi şansa bırakmayın. Profesyonel hizmet veren doğum fotoğrafçıları hakkında detaylı bilgileri https://www.gebelikveannelik.com/dogum-fotografcisi web sayfasından edinebilirsiniz. Ayrıca pek çok doğum fotoğrafçılarının örnek çalışmalarını da inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir