Bayan Mini Şort Modelleri

Yaz aylarında bayanların en sık tercih ettiği parçalardan birisi şorttur. Bacaklarına güvenen iddialı bayanlar daha kısa şort modellerini de tercih ederler. Görünümünüze sportif bir hava katarken aynı zamanda rahatlığınızı da sağlar. Yaz aylarının sıcak ve bunaltıcı havasında gece ve gündüz sürekli olarak kendinizi daha serin ve şık hissedersiniz.

mini şort
mini şort

Geçtiğimiz yıllardan bu yana sürekli olarak modasını koruyan ve popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeden kısa şort modelleri bu yılda çok fazla tercih ediliyor. Özellikle klasikleşmiş renklerin dışında daha ilginç renkler ortaya çıkmaya başlıyor.

şort modelleri
şort modelleri

Kot mini şortlar pantolondan elde edilmiş gibi uçları kesik bir modele sahip şekilde tasarlanarak bayanların beğenisini toplayabilir.

Mini Şort Nasıl Kombinlenir?

Mini şort modelleri kombinleyebilmeniz için bu konuda en basit şekilde uzun ve bol gömlekleri tercih etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Mini kısa şortların altına ayrıca ayakkabı olarak iple bağlanabilen türden ayakkabılar seçebilir ya da düz tabanlı klasik spor ayakkabılar giyebilirsiniz.

şort kombini
şort kombini

Kısa topuklu ayakkabıları da tercih edebilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken fazla uzun topuklu ayakkabının kısa şortlar ile giyildiği zaman dikkati kendisine çekecek olduğudur. Bu sebeple daha kısa topuklu sade ayakkabıları giymeye çalışın.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir