Isı Sorununa Sıvı Çözüm

Gün geçmiyor ki cep telefon alanında yeni gelişmeler yaşanmaya dursun. Teknoloji ürünlerin en saygın firmalarından olan Samsung, geliştirdiği Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge satışa sunulmamasına rağmen teknoloji sevenler üzerinden büyük merak uyandırmaya başladı. Adeta Samsung ’un amiral gemisi olacak nitelikte olan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, geçmiş cihazlarda görülen aşırı ısınma probleminin çözümü içi sıvı çözüm buldu.

samsung galaxy s7
samsung galaxy s7

Galaxy S7 Çok Farklı

2016 yılının başı itibariyle görücüye çıkan ve büyük merak uyandıran Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra kasa bölgesinin iç alanlarından yapılan yeniliklerle farklı olduğunu göstermiştir. Samsung firması önceki android telefonlarında görülen ve birçok zaman tüketicilerin şikâyetlerine maruz kalan ısınma sorununun önüne geçmek için cep telefonu içerisine yerleştirdiği sıvı soğutucunun yer almasıdır.

Samsung Galaxy
Samsung Galaxy

Isının dengeli bir şekilde dağılmasını sağlayan bu bileşen üzeri suya dayanıklı sticker tarafından kapatılmıştır. Yapılan testlerde olumlu sonuç veren Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge içi diğer samsung cep telefonu markalarına göre çok faklıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir