Zayıf Gösteren Kıyafetler

Diyet yaparak kilo vermekte zorlananlar için bazı püf noktaları ile zayıf görünmeleri mümkün. Fazla kilolarınızı saklayabilir ve fit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Zayıf görünmek istiyorsanız her zaman tek parça ve tek renk kıyafetler seçmeniz gerekli. Siyah ve lacivert her zaman renginiz olmalı.

ispanyol paça
ispanyol paça

Hangi Tarz Kıyafetler Sizleri Zayıf Gösterir?

Yüksek bel pantolonlar ise özellikle zayıf gösterir. Mide ya da göbek fazlalığı olan kişiler mutlaka yüksek bel pantolon seçmeli. Yüksek topuklu ayakkabılar ise hem zayıf hem de daha formda görünmenizi sağlar. Karışık desenli elbise seçiminden uzak durun. Desenli elbiseler her zaman sizleri kilolu gösterir.

pantolon
pantolon

Bel bölgeniz genişse özellikle yüksek bel etekleri sizleri daha zayıf gösterir. Kumaş seçimi de özen gerektirir. İnce kumaş kullanmamaya özen gösterin. İçinizi belli etmeyen kumaşlar her zaman sizleri daha zayıf gösterir. Verev kesimli etekler sizleri daha zayıf gösterir. Gömlek seçiminde ise bol kumaşlar tercih edin. Açık tonlu renklerden uzak durmalısınız. Kıyafet tüyoları her zaman sizlerin daha fit ve zayıf görünmenizi sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir