2015 Modasında Sizi Maskülen Bir Hava Bekliyor

Herkesin bildiği üzere farklı tarzlara hakim ve çeşitli kombinleri ile herkese çözüm önerileri sunuyor. Özellikle her yıl değişen moda renkleri hanımların o sezon renk cümbüşü yaratmalarını sağlıyor. Modaya dair pek çok bilginin verildiği moda haftaları dünyanın moda konusunda önemli şehirlerinde sezonun moda renkleri ve modelleri konusunda meraklıların bilgilendirilmesi sağlanıyor. Modacıların uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardıkları kombinlerinin sergilendiği defileler o yıl neleri çok görebileceğimiz konusunda bizlere ufak bilgiler sunuyor.

Maskülen Giyim Tarzı
Maskülen Giyim Tarzı

Hem Rahat Hem Şık Modellerle Özgürce Dolaşın!

Kadınların hem seksi hem de erkeksi olabileceğini gösteren kıyafetlerin yaygın olarak podyumlarda sergilenmesi hanımlar ve beylerin dikkatlerinden kaçmamış, 2015’in ilk aylarında olmamıza rağmen bu moda önerilerini uygulamaya başlamışlardır.

Maskülen Giyim Tarzı
Maskülen Giyim Tarzı

Beylerin ayakkabı ve pantolon şıklıklarını hanımların üzerlerinde görmek biraz şaşırtıcı olsa da oldukça hoş bir görüntü sergiledikleri sonucunu değiştirmiyor. Beyaz gömlek, siyah fular ve maskülen ayakkabılar içinde hem rahat hem de şık görünen hanımlar sokaklarda özgür ruhlarının yansıttıkları modellerle dolaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir