Uzun Abiye Modelleri 2015

Özel günlerin en zarif ve en şık bayanı siz olmak istemez misiniz? O zaman bu yazıyı dikkatlice okuyun. 2015 yılına uzun abiye modelleri hiç olmadığı kadar damgasını vuracak.

Muhteşem gecelerin muhteşem kadını olmak istiyorsanız öncelikle 2015 yılında katılacağınız davetlerde mini abiyeleri bir kenara bırakın. Çünkü bu yılın modası uzun abiyeler olacak.

Payetli tasarımların ön plana çıkacağı bu sene, renklerden altın sarısı da ön planda olacak. Anlaşılan o ki ışıl ışıl bir yıl sizleri bekliyor.

Altın sarısnın yanında silver ve yeşil tonları da bu sene hakimiyetini kuracağa benziyor. Özellikle 2014 yılına damgasını vuran su yeşili 2015 yılında da en çok tercih edilen renklerden biri olacak.

Uzun Abiye Modelleri
Uzun Abiye Modelleri

En Gözde Davetlerin Gözdesi Siz Olun

 Siyahın asaleti her zamanki gibi bu sene de yerini koruyor olacak. En güzel gecelerin en asil kadını olmak istiyorsanız siyah, uzun, sırt dekolteli ve payetli bir elbise ile muhteşem görünebilirsiniz.

Portakal turuncusu ve limon sarısı gibi canlı renkler yaz abiyelerine damgasını vuracak. Muhteşem abiye modelleri bu yıl da sizleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir