Sungurlar

Televizyon dizileri içerisinde Aksiyon ve Savaş senaryolarına sahip dizilerin başında Sungurlar Dizisi geliyor. Gerek senaryo olarak gerekse de oyuncu kadrosu olarak güçlü bir kadroya sahip Sungurlar dizisi son dönemlerde Orta Doğu’da, Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yaşanan olaylara ışık tutan bir dizidir. Başrollerini Mert Kılıç, Bora Karakul, Merve Anlağan Mehmet Küçük, Onur Emre Teber ve Yıldız Güngör paylaşmakta.

Sungurlar
Sungurlar

Aksiyon ve Savaş Tutkunlarının Dizisi Sungular

İddialı yapımlar arasında dikkat çeken Sungurlar Dizisi de Türkiye’yi bölmek isteyen örgütlere karşı gösterilen mücadele en gerçeğe yakın şekilde anlatılıyor. Samanyolu TV ekranlarına yayımlanan ve yayınlanan günden bu yana yüksek izleyici kapasitesine ulaşan bu dizi de kimi zaman göğsünüz kabaracak, kimi zaman da yaşanan olaylar karşısında duygusal anlar yaşayacaksınız. Her bölümünde merak uyandıran dizi özellikle askeri ve aksiyon dizilerini seven insanların beğeni ile izlediği yapımlarıdır.

Sungurlar Takım komutanı Serdar Yüzbaşı’nın kararlılıkla sürdürdüğü operasyonlar anlatıldığı, sinsi planların bir bir yıkıldığı dizide biran olsun yerinizden kalkamayacak, soluksuz şekilde izleyeceksiniz. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı dizi Türk Televizyon Dizileri içerisinde önemli bir yer elde etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir