Sevdiklerinize Teraryum Çiçeği Gönderin

Son zamanlarda oldukça popüler olan Teraryum çiçeğini sevdiklerinize hediye olarak gönderebilirsiniz. Bakımı oldukça kolay olan bu çiçek, aslında içerisinde bazı hayvan türlerinin de yaşadığı bir ekosistemidir. Teraryum son zamanlarda hediye olarak sıklıkla tercih ediliyor.

Hediyelik olarak açık ya da kapalı sistemler halinde satın alabilirsiniz. Daha fazla güneş isteyen ve daha az su isteyen türlerin yanı sıra, daha fazla su isteyen ve güneş ışığına daha az ihtiyacı olan teraryum çiçeği seçeneklerinden nasıl bakım yapacağınıza göre bir tercih yapabilirsiniz.

Hediyelik olan türlerini küçük cam fanuslar içerisinde satın alabilirsiniz. Aslında küçük bir ekosistemdir ve bakımı da oldukça kolaydır.

Teraryum Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?

Genelde cam fanuslar içerisinde satışa sunulurlar ve doğrudan güneş ışığına maruz kalmamaları gerekir. Güneş seven türleri de buna dahildir. Bu yüzden doğrudan pencere önüne çiçeklerinizi koymamalısınız.

Ayrıca belirli zaman aralıkları ile çiçeklerin yönünü değiştirmelisiniz. Böylelikle fanusun her tarafı eşit bir şekilde büyümüş olur.

Kapalı sistem olan ürünlerde çok az bir miktar su yeterlidir. Zaten koyduğunuz bu çok az miktar su buharlaşıp, toprağa geri döner ve döngü şeklinde sulama ihtiyacı karşılanmış olur.

Teraryum içerisinde birden fazla çiçek olduğu için hepsinin su ihtiyacı fazla olacaktır. Ekosistem içerisinde yer alan çiçek türlerinden bazıları da az suyu seviyor olabilir. Ne kadar su ekleyeceğinize, internet üzerinden yapacağınız kısa bir araştırma sonrasında karar verebilirsiniz.

Serin ortamlarda hediyelik çiçeklerinizi bulundurmanız faydalı olacaktır. çok sıcak ya da çok soğuk ortamlarda çiçekler bozulabilir ve solabilirler. Bu yüzden sık bir şekilde havalandırmanız yararlı olacaktır.

Teraryum Çiçeği Nasıl Gönderirsiniz?

https://www.ascicekevi.com/teraryum sitesini ziyaret ederek sevdiklerinize kolayca çiçek fanusu gönderebilirsiniz. Teraryum gönder işlemini, hediye etmek istediğiniz ürün sayfasına gelerek yapabilirsiniz. Ürünü seçtikten sonra, gönderileceği şehir ve gönderileceği ilçe kutucuklarını işaretleyerek ve siparişe devam et seçeneğini işaretleyerek, hediye edeceğiniz kişinin adres bilgilerini girebilir ve siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Ödemelerinizi kredi kartı ile yapabilirsiniz. Hediye seçimini yaptığınızda isterseniz küçük bir kart üzerine sevdiğinize mesaj yazdırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir